We starten een expertisecentrum Maatwerk en Innovatie

Van werknemers wordt verwacht dat ze flexibel meebewegen met alle veranderingen op de arbeidsmarkt en zich tijdens hun hele loopbaan blijven ontwikkelen. De uitdaging voor ons: hoe bereiken we al die mensen die via een mbo-opleiding voorbereid moeten worden op een nieuwe baan elders of een andere functie binnen hun bedrijf?

Het antwoord: dat gaan we doen via het expertisecentrum Maatwerk en Innovatie. Met speciale, op maat gesneden opleidingstrajecten zorgen we ervoor dat de arbeidsmarkt de gekwalificeerde vakmensen krijgt die ze nodig heeft. We leggen de lat hoog en wachten niet af tot bedrijven zich bij ons melden. Het expertisecentrum gaat actief de boer op om de opleidingsbehoeften en innovatiekansen in deze regio op te sporen. Per bedrijf en werknemer vertalen we die wensen naar een scholingstraject op maat. 

We zijn erg benieuwd naar jouw mening over deze strategische keuze.

Mening geven

Reacties (0)

Projecten met Albert Heijn, CEVA en Manpower

Projecten met Albert Heijn, CEVA en Manpower

Het expertisecentrum ‘maatwerk en innovatie’ is op kleine schaal al actief met het maken en schakelen op het gebied van maatwerkopleidingen voor het bedrijfsleven. Voorbeelden daarvan zijn projecten met Albert Heijn en in de logistieke branche een traject met  CEVA en uitzendorganisatie Manpower. Op kleine schaal weliswaar, maar er worden wel concrete stappen gezet.